Preskočiť na hlavný obsah

Banícky jarmok 2016 - Prievidza




 Tento víkend sa konal Banícky jarmok v Prievidzi. My sem chodím už veľmi dlho, no s atrakciou sme tam boli iba druhýkrát. Prvýkrát sme tam boli minulý rok, kedy to bola naša prvá veľká akcia so šmýkalou. Tento rok sme boli na rovnakom mieste ako minulý rok a bolo nám tam dobre. Počasie veľmi prialo a tak krásne svietilo slnko, ani obláčika nebolo.




Tento víkend sa konal Banícky jarmok v Prievidzi. My sem chodím už veľmi dlho, no s atrakciou sme tam boli iba druhýkrát. Prvýkrát sme tam boli minulý rok, kedy to bola naša prvá veľká akcia so šmýkalou. Tento rok sme boli na rovnakom mieste ako minulý rok a bolo nám tam dobre. Počasie veľmi prialo a tak krásne svietilo slnko, ani obláčika nebolo. Keďže bolo veľmi horúco, tak ani deti veľmi cez deň nechodili a skôr sa stretávali ľudia až po západe slnka. Čo nám vyhovovalo, keďže šmýkala je horúca, keď na ňu svieti slnko. My sme boli spokojní. Celé tri dni sa viedli v tom najlepšom znení. Deti aj rodičia boli spokojní a to nás teší. Neboli sme tam jediná nafukovacia atrakcia, takže sa ľudia krásne rozdelili, no nesťažujeme si. Prvý deň bol bez veľkých problémov. Hneď na začiatku vypadla elektrina, takže stánky mali problémy. My sme mali vlastnú elektrocentrálu, takže sme problém nemali. Druhý deň sme sa museli trošku posunúť, keďže firma KIA, chcela predávať autá na jarmoku, kde sa prišli ľudia baviť a nie nakupovať drahé autá. Nevadí... A tretí deň? To už bolo bez problémov. Tretí deň sme boli iba do tretej hodiny a iné dni sme boli až do 10-tej večer. Musíme povedať, že akcia bola veľmi pekná a deti boli veľmi milé. ĎAKUJEME! 


Za šmýkalu sme vyberali 1,50 - čo bolo rovnako  ako iné atrakcie. Za túto sumu sa u nás deti mohli šmýkať 5 minút, čo som im ja stopovala. Niektoré sme tam nechali aj dlhšie, keď mali "šťastie" na niekoho menšieho a tak boli zdržiavané na schodisku. Nikomu sa nič nestalo a my sme boli stále s úsmevom na tvári. Platilo sa u mňa, ja som aj stopovala a ocino (pán na fotke) dával pozor na to, aby sa nič nestalo na šmýkale a deti, aby neskončilo na sebe - predsa ide o bezpečnosť detí.  Všetko prebehlo bez problémov. To nás teší... 


 Keďže sme boli aj po tme, tak sme deťom na cestu svietili. Niektoré deti to bavilo ešte viac po tme, ako za svetla.


Ak by ste mali záujem o nejakú spoluprácu, prenájom či vedeli by ste o akcii, kde by sa šmýkala hodila, tak nás neváhajte kontaktovať buď cez formulár alebo aj na mail, ktorý nájdete v kontaktoch!

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Bystričany

Bystričany sme navštívili už druhýkrát. Minule sme nezvládali fotiť, keďže sme museli dávať pozor na deti, keď ich bolo veľa.  Dnes na tejto akcii sme fotili a som za to rada. Šmýkalu si objednal Obecný úrad, kedy nám zaplatil a my sme dávali pozor na deti, aby nedošlo k zraneniu. Tiež sme im merali čas, aby sa vystriedalo čo najviac detí. Takéto akcie máme veľmi radi...

Vlkanová

Na tejto akcii sme neboli objednaní (kúpení), ale vyberali sme si peniaze my samy. Organizátori nám zabezpečili elektriku, miesto. V tejto obci sa konala požiarna súťaž, ktorá bola spojená aj s takýmito atrakciami pre deti. Prítomný bol aj jeden skákací hrad. Deti mali aj divadielko. Veľmi príjemná akcia!

Opäť Kanianka?!

Aj túto Nedeľu sme strávili v Kanianke. Boli sme v plnom nasadení. Ako vždy. Deti boli zlaté a my sa tešíme už na ďalšie stretnutie.